Over ons

Genieten van een glaasje wijn, van een lekker hapje, van gezellig samenzijn, dat is allemaal niet zo moeilijk.
Waarom zuchten we wanneer de afwas moet gebeuren, de strijk gedaan, de ramen gezeemd? Het lijkt moeilijk om in deze tijden nog voldoening te halen uit de steeds weerkerende huishoudelijke taken, die we liefst nog massaal versassen naar de to do lijst van de poetshulp.

Wij maken ons sterk dat je met mooie, handige, duurzame en vernuftige producten ook van je dagelijkse taken kan genieten.

Trek je pin up schort aan, en ga die afwas te lijf. Vul je spoelbak met heet water en laat een nootje zachtgeurend milieuvriendelijk afwasmiddel te water. Neem je hippe vaatdoek, geniet van de zeepbellen en zing luidop met de radio mee.
Een half uurtje later is de klus geklaard. Haal nog even een sponsje door je spoelbakken, berg je sponsje op en hang je schort aan de haak.
Alweer een taak van je to do lijst volbracht, vriendelijk geweest voor het milieu, tevreden moment beleefd en gescoord bij jezelf. Met een sprankelende vaat en een spiegelschoon aanrecht als resultaat. Daarbovenop nog de goedkeurende blikken van je huisgenoten.
Als dat niet genieten is!

Veel plezier tijdens het huishouden.
Happy Housewife, Happy Family.

Katleen

HOME PARTY

Vind je je dagelijkse huishoudelijke bezigheden soms best wel saai?

Af en toe een opkikker nodig om de boel levendig te houden?

Wil je je entourage op geheel discrete wijze duidelijk maken welke geschenken jij leuk zou vinden voor je volgende verjaardag?

Of heb je een stel vriendinnen, (schoon)zussen, collega’s die toe zijn aan wat tips bij het ‘happy huishouden’.

Allemaal goede redenen om een Happy Housewife Home Party te houden!

 

Hoe gaat zo’n avond in zijn werk?

Jij ontvangt 10 à 15 vriendinnen, familie, buren, collega’s bij je thuis. Liefst nodig je er enkele meer uit (we bezorgen ruim voldoende uitnodigingen). Niet iedereen kan immers aanwezig zijn op het voorgestelde moment en genodigden haken soms nog af op het laatste moment. De (Un)happy Housewife heeft het altijd druk druk druk!

 

Een van onze Happy Housewifes komt bij je langs met onze producten en verandert je woonkamer, keuken of terras in een gezellig winkeltje. Ze licht de producten uitvoerig toe en deelt hopen tips met jullie. Je kan met je genodigden kijken, voelen, ruiken, passen en hartelijk overleggen bij een glaasje en een knabbeltje.

 

Jij als gastvrouw/man (onze Happy Host) krijgt uiteraard een percentage op de verkoop van de avond. Daarmee kan je zelf je favoriete producten bestellen!

 

Max 2 tot 3 weken later leveren we de gekochte goederen af bij onze Happy Host, netjes verpakt per klant. We verwachten dat je tegen dan alle betalingen van je genodigden

verzameld hebt. Ze kunnen uiteraard ook rechtstreeks betalen aan de Happy Housewife op de Home Party.

 

Verkocht? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact om met jou.

Heb je nog vragen? Je kan ons mailen op info@happyhousewife.be of bellen naar 0472/780928

*

*

*

*

*

*

*