Nieuwsbrief

Fabrikanten

Over ons

Genieten van een glaasje wijn, van een lekker hapje, van gezellig samenzijn, dat is allemaal niet zo moeilijk.
Waarom zuchten we wanneer de afwas moet gebeuren, de strijk gedaan, de ramen gezeemd? Het lijkt moeilijk om in deze tijden nog voldoening te halen uit de steeds weerkerende huishoudelijke taken, die we liefst nog massaal versassen naar de to do lijst van de poetshulp.

Wij maken ons sterk dat je met mooie, handige, duurzame en vernuftige producten ook van je dagelijkse taken kan genieten.

Trek je pin up schort aan, en ga die afwas te lijf. Vul je spoelbak met heet water en laat een nootje zachtgeurend milieuvriendelijk afwasmiddel te water. Neem je hippe vaatdoek, geniet van de zeepbellen en zing luidop met de radio mee.
Een half uurtje later is de klus geklaard. Haal nog even een sponsje door je spoelbakken, berg je sponsje op en hang je schort aan de haak.
Alweer een taak van je to do lijst volbracht, vriendelijk geweest voor het milieu, tevreden moment beleefd en gescoord bij jezelf. Met een sprankelende vaat en een spiegelschoon aanrecht als resultaat. Daarbovenop nog de goedkeurende blikken van je huisgenoten.
Als dat niet genieten is!

Veel plezier tijdens het huishouden.
Happy Housewife, Happy Family.

Katleen